• Bízza szakemberre!

  Van weboldala, webáruháza vagy Facebook oldala, de kevés rajta a tartalom? Jó helyen jár!

  Levesszük a válláról a cikkírás, a fotózás és a videó készítés terhét!

  Ki ne látott volna már olyan weboldalt, ami legyen bármennyire szép is, mégis kevés vagy egyáltalán nincs rajta friss tartalom. Pedig az oldal látogatói számítanának az új információkra, fotókra, videókra. Éppen a folyamatosan megújuló tartalom az, amiért szívesen lesznek újra a weboldalának látogatói. Ne hagyja, hogy csalódjanak, inkább készítsen profikkal ütős tartalmat!

  Több mint 15 éves újságírói tapasztalattal vállalom - ha kell kisebb csapattal, újságírókkal, profi fotóssal, videóssal - weboldalak és Facebook oldalak folyamatos tartalommal való feltöltését.

  Munkáim, cikkeim

  A Délmagyarországban illetve a delmagyar.hu weboldalon megjelent cikkeim listáját itt találja:

  Cikkek

   

 • Díjak

  Amire büszke vagyok.

  broken image

  Lapcom Délmagyarország Oscar

  A legjobb alkotói díj - 2015

 • Magamról

  2000 óta dolgoztam kereskedelmi rádiók (Média 6 Rádió, Juventus Rádió, Rádió Plusz) sportszerkesztőjeként, 2003-tól sportrovatvezetőjeként. Korábban a Nemzeti Sportnál és a Szegedi Egyetemnél szereztem újságírói gyakorlatot, 2006-ban kerültem a Délmagyarország című napilaphoz újságíróként.

  A Lapcom Zrt. alkalmazottjaként a delmagyar.hu internetes hírportál vezető szerkesztőjeként dolgoztam, vállalkozóként pedig a MediMédia riportereként (az M4Sportnak és a Petőfi tévének gyártunk híranyagokat), a Rádió 7 sportszerkesztőjeként és Mórahalom város kommunikációs tanácsadójaként. Itt az újságírói feladatok (cikkírás, kapcsolattartás a sajtóval, hírküldés) mellett a város Facebook oldalát menedzselem, illetve a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Facebook kampányait (Szabad egy szelfit?!, Párosan szép az élet! Álomnap nekem!) segítem. Korábban a Lapcom Kft-nél is dolgoztam a szerkesztői feladatokkal párhuzamosan online marketingesként, többek között a Szépek szépe online valóságshow fűződött a nevemhez.

  Vállalkozóként

  kezeltem korábban a Kovács Autó, a Top Finance & Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. Facebook oldalát és segítettem beindítani a Mester Ingatlaniroda Facebook oldalát is.

  Szerkesztettem

  a Lombard Lízing Zrt. Belmondó című kiadványát, tudósítója voltam a Pont FM Rádiónak és a sporthirado.hu weboldalnak, valamint a helyi Telin TV-ben mérkőzéseket közvetítettem.

  Sport- és kulturális

  rendezvényeken vállalok műsorvezetést. Felnőtt képzésben kommunikációt tanítottam, számlaképes vagyok.

  Ha a weboldalára tartalom kell

  akkor bátran keressen, minden ügyfelemnek egyedi igények szerint állítom össze az ajánlatot a szöveges és képi tartalmakra vonatkozóan.

 • A levegő magyar ura: Liszkai Gyula

   

  11 ezer 300 órányi repülés - ennyit töltött pilótaként a levegőben a szegedi repüléstörténet ikonja, a 74 éves Liszkai Gyula. Az egykori vadászpilóta ott volt a magyar űrhajós-jelöltek között is. A mai napig nincs olyan hét, hogy ne szállna fel. Használja az egér görgetőjét!

  MULTIMÉDIÁS CIKK ITT

   

 •  

  A Csakazért SE - Békák hazánk egyetlen utánpótlás ülőröplabda csapata. Rendszeresen tréningeznek, de tétmeccset még sohasem játszottak. MULTIMÉDIÁS CIKK ITT

   

 • Kína: csak távolról Kelet

  Ha egy európai azzal a céllal indul útnak Kínába, hogy felfedezzen egy pagodákkal teli, feudalizmusban ragadt, misztikus keleti világot, akkor igencsak csalódni fog: a világ nagyhatalmai közé igyekvő megaállam bámulatos sebességgel modernizálódik.ÚTI BESZÁMOLÓ

 • Akinek vér helyett bor csorog az ereiben

  A Hajós-Bajai Borvidék az Év Pincészete-díjjal kitüntetett borászatának tulajdonosa, Koch Csaba. PORTRÉ

 • Kovács Autó - szervíz és alkatrész áruház egy helyen

  A Kovács Autó közel 20 ezer féle
  árucikket forgalmaz raktárról. A
  teljes árupalettájuk 500 ezer darabos. PR CIKK

 • Blog

  Itt majd jól megmondom.

  Dolly, a 7 éves belga juhász eszmei értéke milliós nagyságrendű, de elsősorban nem az ügyessége,...
  A Hódmezővásárhelytől mindössze 6 km-re fekvő mártélyi holtág maga a háborítatlan természet,...
  Benkő Adrián már több mint két éve tűnt el - teljesen nyomtalanul, azóta sem találják. 2015. ...
  More Posts
 • Elérhetőségek

  broken image

  Telefon: 30 830 64 53

  broken image

  Szeged

 • Kapcsolat

  Érdeklődjön itt!

 • Mondja el véleményét!