Return to site

Weisz Fanni Origamiban mutatja meg tökéletes bikinitestét

Két napon át fotózták Mórahalom egyik elegáns szállodájában, az Elixírben Weisz Fannit. A gyönyörű siket modellt vőlegénye, Péter is elkísérte. A képeket az Origami 2017-es katalógusában láthatjuk majd.

- Vége van, szívem! - hadonászik a kezeivel kedvese, Weisz Fanni orra előtt Hajmásy Péter. A gyönyörűséges modell csak nem figyel rá, egy picit benne maradt a pózolásban, pedig már nem kattan a zár, nem villan a vaku - 5 óra kemény munka után túl vannak a bikini fotózás első szakaszán. Aztán néhány pillanattal később már Péter nyakán fonja össze a karjait, le sem tagadhatnák, hogy mennyire szerelmesek egymásba.

broken image

Mórahalmon járunk, az Elixír hotelben - itt zajlott az Origami bikini 2017-es katalógus fotózása, ahol Fanni lubickol a régi-új szerepében. Az elmúlt években is rengeteg közszereplést vállalt, de inkább esélyegyenlőségi aktivistaként találkozhattunk vele, 3-4 éve nem láthattuk kifutón vagy modellként. A fotózás szünetében mellénk huppan egy fotelra és Péter segítségével már mondja is, hogyan sikerült rávenni arra, hogy ő legyen az Origami egyik "bikiniteste". - Nem kellett sokat győzködniük, azonnal igent mondtam, hiszen már évek óta ismertem őket. Korábban is kaptam tőlük rengeteg szép fürdőruhát és nemcsak magamnak, hanem adományként is, hogy ezekkel is örömet szerezhessek a sorstársaimnak - magyarázza Fanni, aki nem is tudná más bikiniben elképzelni magát a strandon. Kényelmesnek, nagyon csajosnak, de mégis elegánsnak tartja az Origami bikiniket.

Válogatott szépségek Origamiban

A szegedi tulajdonú fürdőruha gyártó darabjai messze a legnépszerűbbek a hazai piacon, olyan ismert szépségek voltak korábban a bikini modelljeik, mint Zimány Linda, Debreczeni Zita, Dammak Jázmin vagy Horváth Éva. Az Origami idei Original vonalát Sarka Katával mutatták be, vele jövőre is folytatják a közös munkát. Weisz Fannit pedig egy limitált szériás, úgynevezett kapszula kollekció modelljének kérték fel. - Összesen 13 darabból, 9 fürdőruhából és 4 kiegészítőből, strandkendőből és a manapság roppant divatos pareóból áll ez az igazán különleges mini kollekció, amelynek a darabjaihoz kivétel nélkül csak luxusnak számító alapanyagokat használtunk - árulja el Segesváry Evelin, aki nemcsak a családi vállalkozás egyik tulajdonosa, de ő maga tervezi a fürdőruhákat is és a marketingért is felel. Férje, Attila a pénzügyeket és a gyártást viszi. Kislányuk, Zoé már 8 hónapos korától szerepel a katalógusokban, most ő az Origami gyerek kollekciójának, a Kids-nek az arca. A fotózásnak is Evelin a szíve-lelke: segít igazgatni Fanni sminkjét, ellenőrzi a beállításokat, kiegészítőket hoz, mindenhol ott van. Minden nagyon flottul zajlik, érződik, hogy majd két hónap szervezés előzte meg a fotózást.

Fanni nemrégiben egy másik, az élete talán eddigi legfontosabb kérdésére is azonnal igennel felelt: történt ugyanis, hogy a kedvesével Horvátországban nyaraltak - bármilyen hihetetlen Fanni először látta a tengert - ahol Péter a második nap estéjén megkérte a kezét. - Nagyon kis béna volt - nevet fel Fanni - de már nagyon vágytam rá, hogy ez megtörténjen. A barátaink közül már többen tudtak a szándékáról, persze én nem voltam beavatva. Csodálatos volt: tengerpart, sziklák, naplemente. De hogy ne jöjjek rá, hogy mire készül, ő egyszerű tréningruhában sétált a parton, engem persze megkért, hogy legyek nagyon csinos, mert posztolni fogunk a Facebookra - eleveníti fel a számára oly kedves és fontos pillanatot. Péter természetesen letérdelve, jelnyelvvel kérte meg a kezét és miután Fanni igent mondott, bizony mindketten elérzékenyültek, el is pityeredtek egy kicsit.

broken image

Amikor a fiatalok négy éve megismerkedtek, a 28 éves büszke vőlegény nem tudott jelelni, de szinte azonnal elkezdte megtanulni, pedig a párja nem kérte rá, ő maga gondolta azt, hogy így helyes. - Egyszerűen könnyebb vele a világ. Már amikor megismerkedtünk mindjárt elolvadtam tőle. Jóképű, vicces és nagyon őszintén tud szeretni - sorolja a párja tulajdonságait Fanni. Azt mondja, hogy nagyon sokad ad az első benyomásra, és miután nem hall, ezért számára nagyon fontos a vizuális élmény. - Nekem bármit mondhatnak, a testbeszéd úgyis mindent elárul. A mimika, az ápoltság, a kéz és mindenekelőtt a szem beszél a legtöbbet másokról. Ugyanakkor velem kapcsolatban az emberek nem tudják, hogy mit is gondoljanak: esélyegyenlőségi nagykövet, média szereplő vagy éppen modell vagyok. Az igazság az, hogy nem szeretném, ha beskatulyáznának, számomra csak az a fontos, hogy bármit is csinálok, azt szívből tegyem! - vallja Fanni, aki szerint nem telhet el egyetlen napja sem mosoly nélkül.

broken image

No, de vissza a fotózáshoz. Fanninak tökéletes az alakja, hibátlanul feszül rajta a bikini, azt gondolná az ember, hogy egész nap koplal és órákat tölt edzőteremben. A valóság azonban egészen más, tudjuk meg a jegyesétől: - Gyakorlatilag éjjel-nappal eszik, egyáltalán nem diétázik, egyszerűen kitűnőek a genetikai adottságai. Az is előfordult, hogy éjnek idején pacalpörköltre volt kívánós - magyarázza Péter. Azt mondja, hogy két év múlva jöhet az esküvő és persze nagyon szeretne gyermeket is a szerelmétől. Fanni pedig már most azon van, hogy minél többet fejlessze a beszédkészségét, hogy majd anyukaként maga mesélhessen a gyermekeinek.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly